Back to Question Center
0

Expert Semalt: 10 Mea Haumaru Haumaru Haumaru Hauora

1 answers:

A WordPress biztonságát gyakran "keményedésnek" nevezik. Még akkor is, ha nem tudja, hogyan lehet javítaniwebhelye forgalmának, fontos, hogy biztonságossá tegye webhelye hitelesítő adatait. Nem lenne helytelen azt mondani, hogy milliókat milliárd weboldalakravagy a Blogger vagy a WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, azt mondja, hogy a WordPress a leghíresebb és leginkább felhasználóbarát felület. Ez a tartalomkezelő rendszer rengetegelőnyöket és hátrányokat. Ha például nem tartja biztonságosan a jelszavát, elveszítheti hitelesítő adatait és hozzáférhet webhelyéhez.Íme néhány tipp, hogy hogyan védje meg a WordPress webhelyét a hackerek ellen.

Vissza a webhelyedre gyakran

A WordPress biztonsági mentések gyakorisága napjaink egyik legfontosabb témája.Fontos, hogy a WordPress webhelyét megfelelően lecseréljük. Hetente egyszer vagy kétszer kell megtennie, hogy biztonságos és biztonságos legyen az interneten.A napi biztonsági mentés azonban nagyon ajánlott, mivel megvédi webhelyét a lehetséges lopásoktól és rosszindulatú támadásoktól. Rengeteg vanWordPress bővítmények, amelyek segíthetnek a hátulról, de a BackupBuddy az egyik legjobb. Ez nem több, mint 100 dollárba kerül, és visszaállíthatjafeltört blog vagy weboldal csak pár másodperc alatt. Kész! A Backup ideális plugin azok számára, akik ingyenes WordPress szoftvereket keresnek.Ezzel automatizált biztonsági másolatot hozhat létre, átviheti a fájlokat a Dropboxba, és időben visszaállíthatja adatait..A harmadik lehetőség a UpdraftPlus.Ez egy interaktív és felhasználóbarát backup plugin.

Limit bejelentkezési kísérletek

A hackerek időről időre megpróbálják megtörni a WordPress weboldalait kitalálnijelszavakat. Ezért korlátozza a bejelentkezési kísérleteket, hogy biztonságban maradhasson az interneten. Alapértelmezés szerint a WordPress lehetővé teszi különböző jelszavak használatát,amelyek célja az adatok biztonságos és biztonságos tárolása. Adjon hozzá egy extra biztonsági réteget a webhelyére, korlátozva a hozzáférést a kettőhözháromszor. Abban az esetben, ha valaki megpróbált rossz jelszóval bejelentkezni, a webhely lezárt lesz, de az adatai biztonságban maradnak. Vannak anagyszámú WordPress-bővítmény, például Limit bejelentkezési kísérletek. Ez lehetővé teszi a sikertelen bejelentkezési kísérletek számának korlátozását. Ezt a plugint használvablokkolhat több IP-t is, de fontos, hogy emlékezzen saját jelszóra. És ha a hackerek különböző proxikákat használnak, akkor ez a pluginautomatikusan blokkolja őket, hogy biztonságban tartsa webhelyét. Minden lehetősége testreszabható és felhasználóbarát. Az IP-t ideiglenesen blokkolhatja vagytartósan.

Ne használja az "admin" nevet

Az egyik legnagyobb hiba az, hogy az emberek "admin" -ként használják felhasználónevüket.Ezt nem szabad megtennie, ha meg akarja tartani WordPress webhelyét biztonságosan és biztonságosan. Az automatizált botok gyakran használnak weboldalakat ezzel a szóval, és leheta jelszavakat pillanatok alatt kitalálhatja. Vannak esélyei, hogy a hackerek kihasználják a titkos információkat, a webhelyadatokat és más dolgokatfelhasználónév. Ha biztonságossá kívánja tartani a webhelyét, akkor fontos, hogy elsődleges felhasználónevénél ne használja az "admin" szolgáltatást. Ehelyett meg kellválasszon felhasználónevet és jelszót, amit senki sem találhat Source .

November 28, 2017